Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stále nemá od rakoviny pokoj! Zatím tedy ne definitivně. Herec Jiří Pomeje (†54) musel podstoupit plánovaný zákrok, jenž má určit, jestli vyhrává, nebo bude muset podstoupit druhé kolo boje. A k tomu přišly komplikace!

„Jirka byl v pondělí na operaci. Musel na ni, aby mu odebrali vzorky z hlasivek kvůli histologii, která má vyloučit, nebo potvrdit, jestli tam něco z rakoviny po ozařování nezůstalo. Byl i na magnetické rezonanci, která doktorům také hodně řekne, jestli tam někde okolo nejsou metastáze. Za týden ve středu by měly být už konečné výsledky,“ řekla Super.cz manželka herce Andrea Pomeje.

„Plánovalo se to už od září a Jirka na ten zákrok měl jít hned, ale neustále to oddaloval. Bylo to z nervů. Má samozřejmě strach, co tam najdou. Pokud by tam totiž něco bylo, bojí se chemoterapií nebo i toho, že by přišel o hlas,“ vysvětluje žena, kterou Jirka celou dobu léčby vynáší do nebes za fantastickou podporu a péči.

„Naštěstí má v Ústřední vojenské nemocnici nadstandardní pokoj. Dost se totiž dusí a kašle, dostal zánět hrtanu. Posledních čtrnáct dní jsme se vůbec nevyspali, celé noci prokašlal. Na operaci šel i přesto, antibiotika mu nasadili až poté. Už trochu zabírají, což je štěstí. Měl už až takové problémy, že měl z té infekce pod krkem lalok, takovou druhou bradu jako prezident. Bylo to strašně oteklé. I ten naštěstí mizí,“ prozradila nám Pomejeho manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám