Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se letos v létě Anna Linhartová na sociálních sítích pochlubila, že je vdanou paní, tak tomu někteří nevěřili a jiní to považovali za žert. Je logické, že když jsme se s herečkou setkali na křtu její kuchařky Řešíš/Hřešíš, tak kromě vaření bylo jedním z témat našeho rozhovoru právě manželství s Kamilem Kameníkem.

Hvězdu filmu pohádkář požádal její partner o ruku v dubnu a v rekordním čase, o dva měsíce později, proběhla veselka. „Lidi v mém okolí naše svatba nepřekvapila, protože viděli, jak jsme sami pro sebe. Je ale pravda, že většina nezúčastněných lidí ani nevěděla, že s někým chodím,” říká Linhartová, pro kterou se vstupem do manželství život zase nějak zásadně nezměnil. „Akorát mám prstýnek a mám z něj mozol.”

Anička během našeho rozhovoru dementovala spekulace konkurenčních médií, že svatba narušila vztah s její maminkou Jitkou Asterovou. „To není pravda ani za mák. Samozřejmě, že máma byla na svatbě, je to moje máma,” popřela nepravdy Linhartová.

Asterovou rychlý sled událostí překvapil, ale nakonec byla ze svatby ráda. „Samozřejmě jsem to nepřijala jako informaci ’půjdu nakoupit brambory‘. To překvapení pominulo v momentu, když jsem viděla ženicha, tak jsem to pochopila a přijala jako samozřejmou a přirozenou věc. Anička má totiž dobrý vkus,” popsala nám svůj postoj Jitka Asterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám