Hlavní obsah
Článek

Prožívá sice nejtěžší období své kariéry, Lukáš Vácha ale rozhodně nezahořkl.

Jméno talentovaného fotbalisty bylo v posledních týdnech skloňováno hlavně s jeho odsunem do Liberce. K tomu mělo údajně dojít po šarvátce ve sparťanské šatně. „Co se stane v kabině, zůstává v kabině. To je nepsané pravidlo,“ okomentoval to Lukáš, který byl podle svých slov z rozhodnutí vedení týmu v šoku.

„Vůbec jsem to v ten daný moment nečekal. Se spoluhráči jsem stále v kontaktu. Ačkoliv se teď hlavně soustředím na sebe, Spartu stále sleduji. V Liberci jsem na půlročním hostování, budu ale pracovat na tom, abych se do Sparty vrátil,“ přiznal se Vácha, který je považovaný za největšího metrosexuála mezi fotbalisty. On sám se ale vnímá jinak.

„Jsem obyčejný kluk, který vždycky rád pomůže,“ říká sportovec, který je známý i svým citem pro módu a je například autorem vlastní módní kolekce. Za oblečení ale rozhodně horentní částky neutrácí. „Vyšší částky jsem ochotný dát jenom za boty, ale i tak je to maximálně deset tisíc korun,“ přiznal Lukáš.

Lukáš se i přes nezdary ve fotbale snaží být pozitivní. Nedávno se dokonce zapojil do charitativního projektu Jsem kým jsem. V rámci projektu se nechal nafotit dcerou fotbalového internacionála Jaromíra Navrátila Barborou Jelínkovou Navrátilovou a na sobě měl tričko módní návrhářky Michaely Skuhravé, což je dcera dalšího fotbalového velikána Tomáše Skuhravého.

„Když je to možné, rád pomůžu. Spolupracuji s nadačním fondem AC Sparta Praha a dále řeším jednotlivé projekty s různými jinými organizacemi. Co se projektu Jsem kým jsem týče, bude to Nadační fond AC Sparta Praha,“ prozradil Lukáš Vácha, který na focení překvapil odbarvenou kšticí. Není to poprvé, co Lukáš s vlasy experimentuje. Ještě máme v živé paměti jeho pověstný copánek.

Reklama

Další články

Načítám