Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, měsíce vypětí po rozchodu s mladým Ondřejem Koptíkem zřejmě mohly stát za tím, že herečka Hana Gregorová (71) znenadání skončila v nemocnici. Tam se dostala podle televize Prima poté, co zkolabovala. Prý za vše může totální vyčerpání organismu. Jak na to nyní reaguje její ex, kterému mnozí lidé nyní silně vyčítají, že právě jeho odtajňování nejintimnějších podrobností ze vztahu s ní slovenskou umělkyni přivedlo do špitálu?

„Cože? To bude nějaká blbost,“ nevěřil informacím o hospitalizaci Koptík nejprve. Pak se ale začal bránit tak, že pokud vážně jeho bývalá láska, která ho údajně vykopla kvůli drogám, skončila v nemocnici, nemohlo to být jeho vinou.

„Vždyť jí nic nedělám. Už dlouho ne. Že by někdo zkolaboval z nějakého psaní? To se mi vážně nezdá,“ tvrdí.

Právě před pár dny se na sociální síti podělil o další podrobnosti ze vztahu s ní, kde se Gregorová mohla dočíst o tom, jak mu od prvního intimního sblížení šlo jen o prachy a slávu, až pak prý přišla i láska a vášeň, ale třeba i tvrzení, že současně s ní měl udržovat milostný vztah ještě s jinou. To by určitě žádné ženě na pokoji nepřidalo.

„Spíš si myslím, že za ten kolaps mohlo něco jiného. Hanka brala kvůli zdraví hodně prášků, třeba na tlak. Často jsem jí nosil tašku, v níž měla léky,“ dodal Koptík.

Trochu nás překvapilo, že ho zpráva o špitále nešokovala aspoň natolik, že by svou bývalkou politoval nebo jí na dálku přes Super.cz alespoň popřál brzké uzdravení. Ale to by asi nebyl on, kdyby to udělal!

Reklama

Další články

Načítám