Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední těžké měsíce plné psychického vypětí a stresu si zřejmě vybraly svou daň!  Vdova po herci Radku Brzobohatém Hana Gregorová (71) skončila na nemocničním lůžku. Do nemocnice musela být podle televize Prima převezena krátce poté, co zkolabovala.

Důvodem kolapsu má být celkové vyčerpání organismu. Tomu se není co divit. Poslední měsíce musela Hana Gregorová čelit řadě nevybíravých mediálních útoků svého expřítele Ondřeje Koptíka, který neustále zveřejňoval informace a fotografie z jejich společného intimního života.

Navíc také nedávno definitivně odešla z divadla, které nese jméno jejího muže. „Je pravda, že paní Gregorová už v divadle nehraje. Dohodly jsme se na ukončení spolupráce. Nemá to ale cenu dál rozebírat,“ řekla Super.cz nedávno Romana Goščíková, která nyní divadlo vede.

Naposledy se herečka objevila ve společnosti na premiéře muzikálu Sestra v akci. Před přítomnými novináři se ale dala na úprk a už o přestávce z divadla odjela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám