Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Umělými ňadry vylepšená Courtney Stodden (29) se nikdy nechovala jako dáma. Po rozvodu s Dougem Hutchisonem (57) přišla i o poslední zbytky soudnosti a předvádí bizarní podívanou.

Do manželství s o 34 let starším hercem Courtney vstoupila teprve jako šestnáctiletá. Doug ji poté, co se jim spolu nepodařilo mít miminko, omrzel a ona se snaží dohnat léta promarněná oficiální svazkem.

Zlatokopka, která se marně pokouší o hudební kariéru, se soustředí na nahotu. Díky odhalování získává stále větší popularitu na Instagramu, kde už ji sleduje čtvrt miliónů fanoušků. Drtivou většinu z nich pochopitelně tvoří muži, jež uspokojuje pohled na její více či méně odhalená prsa.

Nejnovější příspěvek ji zachycuje v netradičním prostředí. Peroxidová silikonka nahá nepózuje v koupelně ani v ložnici, ale pohodlí svého domova vyměnila za vysloužilý traktor. Courtney se před svlékačkou posilnila vínem a rázem opadla veškerá nervozita.

Nebýt sociální sítě, amatérské akty by nejspíš nikdo neviděl. Prestižní pánské magazíny totiž o nahou Courtney nemají zájem. Už dávno totiž překročila hranici oddělující erotiku od nevkusné lascivní provokace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám