Hlavní obsah
Článek

Tento týden se partička v kuchařské show Prostřeno! pořádně vyvedla. Zatímco první den Karel vyprávěl o své "přítelkyni" Pepovi, a uvařil fantastická jídla, za které mu však konkurenti přiřadili směšně málo bodů, dnes bude vařit opravdové podivnosti servírka Pavlína. Podívejte se, co nechutného čekalo Karla v koktejlu z krevet.

"Trošičku mi tam ten vlas vadil," přiznal Karel hostitelce. Pavlína, která pochází z dvojčat, se hanbou málem propadla do země. A v tu chvíli sympaťák Karel ukázal svou vlídnou tvář. "Tak třeba tam spadl můj vlas," snažil se uklidnit vynervovanou Pavlínu. Jejímu psychickému rozpoložení se není co divit. Návštěvu pozvala do bytu sestry, neboť ten její je možná tak akorát pro panenky, avšak ne pro čtyři hosty a navíc televizní štáb.

Kromě toho si vymyslela tuctové pokrmy, za které ji nikdo nepochválil. Jen sladká tečka na závěr byla přijata kladně. Jak to všechno dnešní hostitelka zvládla, a za co všechno ji kolegové ze soutěže kritizovali, na to se můžete podívat již dnes v osmnáct hodin na Primě v pořadu Prostřeno!. Předchozí díly si můžete pustit na Stream.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám