Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) se může radovat. Až do poslední chvíle nebylo jisté, jestli zrovna ona bude tou, kdo odehraje premiéru v muzikálu Naháči, ve kterém se v hlavní roli povětrné ženštiny Bereniky střídá s uznávanou Sisou Sklovskou (58). Nakonec ale Sise, s kterou se podle zdrojů z divadla Daniela nemá příliš v lásce, poctu hrát premiéru vyfoukla.

"Premiéru odehrají Sisa Sklovska, Martin Maxa a David Gránský. Jsme rádi, jak skvěle tu zprávu přijali jejich alternace," řekl Super.cz Slávek Boura, producent muzikálu, který má v podtitulu "nic není takové, jak se zdá" a jenž pojednává o maskách, které každý z nás nejen na sociálních sítích nosíme.

Jenže podle zákulisních zdrojů Šinkorová se Sklovskou vůbec nejsou kamarádkami, právě naopak. Proto Danielu muselo potěšit, že dostala od vedení přednost. K tomu dopomohl fakt, že má její konkurentka Sisa po úrazu stále prasklé žebro. Nejen ona je ale se zdravím na štíru.

„Chybí nám herci, Martin Maxa trpí bolestí zad, Michal Hudček je hlasově indisponován, Zbyněk Drda nebezpečně boural na svých teniskách na kolečkách, Markéta Kalužíková nám málem spadla z druhého patra. Že někdo zakopne a upadne přes schody, to už jsou normální věci. Už se ničemu nedivím,“ krčí rameny Boura, jenž tak musel při posledních zkouškách zaskakovat za herce. Útěchou mu může být fakt, že zdravotně zatím drží autor hudby Jarek Šimek, jehož bude před dnešní premiérou prvního interaktivního muzikálu na světě Naháči v pražské GOJA Music Hall do poslední minuty potřebovat.

Reklama

Další články

Načítám