Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcery herce Sylvestera Stalloneho zná celý americký šoubyznys, ale i jeho ‚akční‘ kolega Arnold Schwarzenegger (76) se v tomto ohledu pochlapil. Brzy osmadvacetiletá Katherine ani o dva roky mladší Christina se v konkurenci neztratí.

Starší dcera herce a politika Schwarzeneggera a novinářky Marie Shriver se ve volbě profese spíš pomamila, vystudovala komunikaci na vysoké škole a je spisovatelkou. Už jako dvacetiletá vydala knihu, v níž z vlastních zkušeností radila mladým dívkám, jak získat či posílit sebedůvěru. V další knize se zaměřila na pocity čerstvých vysokoškoláků na prahu pracovního života. A nedávno jí vyšla knížka pro děti s názvem Maverick and Me.

Komunikaci jako obor si vybrala i mladší Christina.

Schwarzenegger a Shriver spolu mají ještě dva syny, Christophera a Patricka. Kvůli druhému jmenovanému se také rodiče po dlouhé době sešli na jedné akci - premiéře seriálu, s nímž má Patrick co dočinění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám