Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) přijela podpořit finalistky soutěže Miss Hasička na soustředění, a tak nás zajímalo, zda ona někdy potřebovala pomoc hasičů. Řeč stočila na požáry ve vztazích, které prý zatím zvládla uhasit sama.

"Jsem šťastná, že jsem nikdy hasiče nepotřebovala, zatím jsem hasila jen průšvihy ve vztahu. Buď se to uhasilo definitivně, nebo se čekalo na další požár. Nyní je zatím doma vše v pořádku. Přítel seká latinu. Nic jsme zatím hasit nemuseli," řekla Super.cz Nikol.

Ve vztahu s fotbalistou Patrikem Dresslerem je spokojená. Chodí spolu čtvrt roku. "Asi mi zatím nic nevadí. Jsme spolu prakticky celé dny, ničím mě zatím nevytáčí. Ale je to teprve v začátcích, myslím, že to ještě přijde," usmívala se.

Nikol prozradila, že hasiče ale volali rodiče, když byla ještě dítě. "Když mi byly asi tři roky, zamknula jsem se v koupelně, zahodila jsem klíč a ostříhala jsem se na ježka. Naši volali hasiče, aby mě dostali ven z koupelny. Maminka mě pak ostříhala ještě víc a měli doma chlapečka," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám