Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její popularita zatím nemá dlouhého trvání, stoupá ale každým dnem. Bylo nejspíš na čase přestat zavírat oči před ženami, které nosí větší konfekční velikost než modelky v časopisech. Mezi ty nejznámější patří britská internetová senzace Iskra Lawrence.

O té je hodně slyšet na sociálních sítích i YouTube a do svého videa si ji nedávno dokonce pozvala Lisa Eldridge, jedna z nejslavnějších make-up artistek světa.

Pod jejíma rukama se ve studiu už vystřídaly třeba Rosie Huntington-Whiteley, Alexa Chung, Sophie Dahl nebo Claudia Schiffer. A teď i Iskra, jejíž je prý Eldridge velkou fanynkou. To ale mluvíme jen o videích určených na YouTube kanál Lisy. Jinak vymýšlí looky na módní přehlídky, líčí celebrity pro focení do magazínů i na červené koberce.

A za co že Iskru chválila? Za její motivační videa, články, rozhovory, v nichž ženy nabádá, aby se měly rády takové, jaké jsou. Sama jim jde skvělým příkladem.

Reklama

Další články

Načítám