Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad ani nepamatujeme, kdy jsme naposledy potkali Moniku Leovou (32) jinak oblečenou než v provokativním modelu s absencí podprsenky. Má vůbec nějaké v šatníku? "Mám jich dost, ale nosím je opravdu málo," přiznala exotická moderátorka.

"Třeba je někdy dám na nějakou charitativní sbírku. Zatím jsou doma v šuplíku, kdyby se mi ještě někdy náhodou zvětšila prsa. Zatím můžou holky chodit na volno," smála se a my se přidali s tím, že by se mohla uspořádat dražba podprsenek, které Monika nikdy nevzala na sebe. "Jsou takové zánovní a třeba se uplatní i v takovém dobročinném bazárku, se kterým spolupracuji," doplnila nás.

A kdy měla podprsenku vůbec naposledy na sobě? "Nosím ji v práci, máme takové šaty, do kterých ji nosit musíme, abychom zbytečně neodváděly ve zprávách pozornost. Máme totiž ve studiu klimatizaci a je tam trošku chladněji, takže by se to hned poznalo," prozradila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám