Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Luxus v našich botách. Vysoký podpatek nemusí zákonitě vždy znamenat nepohodlnou a nepříjemnou chůzi. A co teprve naše sportovní a outdoorové boty? Ty vás dokážou pohodově naladit k nečekaným akčním zážitkům nejen v městských ulicích, ale i přírodě. Pouze tento týden: Při koupi dvou a více párů dárek zdarma v hodnotě 200 Kč.

Zima přichází, buďte sexy a elegantní i v tomto ročním období

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co váš sexappeal? Toužila jsem po dlouhých štíhlých nohách a mám je! Tuto klasiku se stabilním podpatkem můžete doplňovat nevšedními kousky vašeho oblečení tak, že budete vždy naprosto in, a k tomu všemu vaše nohy budou v pohodlí teplého kožíšku od paty až po špičku. Snadná údržba syntetického materiálu a boční zip po celé výšce boty vám usnadní obouvání a vyzouvání.

Měkká chůze v naprostém hitu letošní zimy – v našich válenkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tahle dokonalá obuv se drží na naprosté špičce všeho, co je tuhle zimu žádáno. Můžete je mít ve všech barvách, designech, s mašlemi i bez, se zipem, kožíškem a co hlavně, naprosto luxusní semiš je na pohled neodolatelný. Kvalitní materiál vám dovolí udržet je stále jako nové, a to po celou zimu jak ve sněhu, tak v podzimním nečase.

Máte chuť být dnes sportovním typem? Tak tahle bota vám to splní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělé zimní kotníkové boty s vnitřním kožíškem, který bude vaše nožky příjemně zahřívat i v těch největších mrazech, a gumovou podrážkou, která neklouže, budete mít jistý krok i na namrzlých chodnících. Díky klasickému šněrování se tento typ obuvi dokáže dokonale přizpůsobit vašim nohám. K této zimní obuvi se nejlépe hodí ležérní až sportovní styl.

Farmářky - nejnovější módní trend letošní zimy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojeďte s námi v hitu sezóny zdolávat nejen hory, ale bořit mýty městské módy. Za neskutečně nízkou cenu získáte perfektní kvalitu do zimního času, a ještě si můžete zvolit kombinaci barev na jakou si jen vzpomenete. Nic vám nebrání nosit tyto skvělé kotníčkové farmářky i do práce. Pro svou snadnou údržbu a kvalitní, protiskluzovou podrážku, s pevným vzorkem, budete na sněhu nebo ledu v naprostém bezpečí.

Všichni ho chtějí mít! Overal Kigurumi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky svému plyšově hebkému, fleecovému materiálu si overaly získaly oblíbenost nejen u dospělých po celém světě. V Čechách se staly naprostým hitem pro domácí nošení, ale i na večírky nebo maškarní bály, a to především proto, že overal můžete mít jako pyžamo, ale lze ho navléknout na klasické oblečení a věnovat se tak i zimním, karnevalovým radovánkám. K úžasnému kostýmu si nyní můžete dokoupit i stylové bačkory.

Další články

Načítám