Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve si myslela, že na její hmotnosti stojí celý svět. Kvůli váze se omezovala a upřela si mnoho zážitků. Dnes je Fiona Falkiner hrdou zástupkyní plných ženských tvarů, plus size modelkou a také návrhářkou.

Do fáze, kdy je sama se sebou spokojená, ale musela, jako mnoho jiných žen, dojít postupně.

„Dřív bylo tolik věcí, které jsem se bála dělat, nebo mi bylo trapně, nebo jsem zkrátka měla pocit, že je kvůli postavě dělat nemůžu. Když jsem třeba byla v Thajsku, mí přátelé šli na výšlap, ale já jsem si říkala, že na to nemám a místo toho jsem zůstala se sestrou na pláži,“ vypráví dnes spokojená žena, které, paradoxně, popularitu přinesl pořad o hubnutí.

Do The Biggest Looser se přihlásila v roce 2006 a skončila na čtvrtém místě. Zhubla tehdy závratných třicet kilo, ale jaké bylo její překvapení, že shozením kil se nezbavila svých problémů a nízkého sebevědomí. „Byla jsem zmatená, protože jsem čekala, že když zhubnu, budu přece šťastná. Ale nebyla jsem,“ uvedla. Tehdy jí došlo, že štěstí na kilech nezávisí.

Dojem na tvůrce a diváky udělala takový, že pokračovala jako moderátorka pořadu. Dnes je jako tzv. celebrita zvána na mnoho společenských akcí a zvlášť v Austrálii je velmi populární. Tamní tisk se zajímá nejen o její pracovní aktivity, ale také soukromý život. Ještě loni psal o tom, že Fiona Falkiner randí s ‚neznámým mužem‘. Před pár dny vyšlo najevo, že aktuálně prožívá vztah se ženou, fotbalistkou Larou Creber.

Reklama

Další články

Načítám