Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenské akce vyráží většinou sama nebo v doprovodu kamarádek či kolegyň. Asi se ale nikdo nebude divit tomu, že bez partnera Eva Perkausová (30) není.

„Vždycky se někdo okolo pohybuje,” culila se moderátorka Top Staru, když jsme se jí ptali na vztahy a jedním dechem dodala: „Asi by bylo blbý tvrdit, že jsem už rok sama. Samozřejmě, že někdo v mém okolí je, ale nechci nic nazývat vztahem. Užívám si svůj čas.”

Zajímali jsme se o to, kdy Eva svůj protějšek ukáže veřejně. „Říkala jsem si, že jakmile budu mít vážný vztah, tak ho nebudu ukazovat veřejnosti do té doby, dokud nebudu přesvědčená o tom, že je to ten pravý. Což se může ukázat klidně i za pět let. To je vlastně jediné, co se snažím stranit veřejnosti."

Vnadná kráska byla v minulosti spojovaná s bývalým automobilovým závodníkem a byznysmenem Antonínem Charouzem, podnikatelem Karlem Kubou či režisérem Adrianem Stojkovem. Prima se pokusila vytvořit iluzi, že má Eva hodně společného s moderátorem Diváckých zpráv Tomášem Krausem, což se ukázalo jako mediální bublina „Byla jsem medializovaná s jinými partnery. Není to příjemné mně, ani té druhé polovičce,” uvedla Eva Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám