Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Anna Kulovaná (36), kterou diváci znají například z Ordinace v růžové zahradě a dalších seriálů, je mimo jiné i úspěšnou divadelní herečkou.

Momentálně zkouší společně s kolegyní Petrou Špindlerovou (v minulosti hrála například ve Velmi křehkých vztazích) novou roli v Divadle Radka Brzobohatého. Konkrétně se jedná o populární muzikál Tančírna. A protože se jedná jen o zkoušení, herečky nemusí řešit make-up ani dokonalý účes.

Anička i Petra tak během zkoušky odhalily svou přirozenou tvář bez nánosů make-upu. Obě herečky roli v Tančírně převzaly po Dagmar Čárové, která v muzikálu střídá Hanu Gregorovou. Musely tak své role hodně rychle nazkoušet.

„Ono to není takové to bleskové převzetí role jako v klasické činohře, kdy si v počátku zvykáte pouze na to, odkud a kam jít, čekáte na narážku od kolegy a samozřejmě jste rádi, že si pamatujete text. No prostě snažíte se to nezkazit. V muzikálu Tančírna navíc ještě tancujete poměrně složitou choreografii, a to už není sranda,“ popsala průběh zkoušek Petra Špindlerová. „Ale ve finále je tohle představení legrace jako hrom s nádhernou muzikou a dobrým příběhem a s Petrou se na něj moc těšíme. Navíc s námi hrají samí pěkní chlapi, takže máme o důvod víc se před nimi vytáhnout,“ dodala s úsměvem Anička Kulovaná.

Která herečka se vám líbí víc?
Petra Špindlerová
40,1 %
Anna Kulovaná
59,9 %
Celkem hlasovalo 257 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám