Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jmenuje se Riley Keough, má nádhernou tvář, vlasy i postavu, a tak není divu, že se živí modelingem a poslední dobou také herectvím. Přesto pro ni musí být poměrně náročné vymanit se ze škatulky, popisující ji především jako vnučku největší rock’n’rollové legendy Elvise Presleyho a jeho ženy herečky Priscilly Presley.

Rodiči dvaadvacetileté Riley jsou Lisa Marie Presley a herec a muzikant Danny Keough. Pohledná mladá žena začala s modelingem již ve čtrnácti letech, kdy se objevila na přehlídce Dolce & Gabbana na Týdnu módy v Miláně. Později se stala tváří kampaní módních značek Christian Dior, David Yurman či Mango.

Svůj filmový debut si blondýnka odbyla v roce 2009 ve snímku The Runaways. O rok později se objevila v hlavní roli s Orlando Bloomem ve filmu The Good Doctor. V témže roce si střihla roli mladé lesbičky v romantickém hororu Jack and Diane.

V současnosti talentovaná Riley natáčí komedii Magic Mike po boku takových hvězd jako Matthew McConaughey, Demi Moore, Channing Tatum či Jessica Biel. Mladá herečka se zde objeví v ultra krátkých šortkách a s duhově nabarvenými vlasy, s nimiž připomíná zpěvačku Katy Perry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám