Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodně by se dala označit za sportovního nadšence. Lenka Zahradnická vyzkoušela snad všechny možné druhy pohybu. Skákala na akrobatických trampolínách, tancovala s choreografkou Leonou „Qašou“ Kvasnicovu, vyzkoušela si nejrůznější druhy jógy, praktikovala aqua aerobik. „Jsem v tomhle trošku blázen. U ničeho příliš dlouho nevydržím, a tak musím všechno vyzkoušet,” řekla představitelka Hedviky Gregorové ze seriálu Ulice.

Na konci srpna přivedla herečka na svět dceru Jasmínku. Během šestinedělí jí trápily bolesti zad, a tak začala pomalu posilovat právě tuto partii. „Bez pohybu nejsem schopná vydržet. V šestinedělí jsem cvičila jen na záda, protože je náročné mít velká prsa a k tomu ještě nosit dítě,” smála se. A nyní začíná přitvrzovat.

Kromě toho, že má Lenka trenéra a výživového poradce, tak s kolegyní Lenkou Němečkovou praktikuje i jógu. „Myslela jsem si, že mě jóga nebude bavit, protože jsem taková zrychlená. Opak je ale pravdou a já mám stále co zdokonalovat. Když se do toho člověk dostane a naučí se relaxovat a meditovat, tak je to nejvíc,” říká Lenka Zahradnická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám