Hlavní obsah
Článek

Třicetiny oslavila už loni, na jevišti se v muzikálu Ples upírů ale střídá v jedné roli s o patnáct let mladší kolegyní Natálií Grossovou (21), která navíc odehrála premiéru i slavnostní 100. reprízu. Michaela Gemrotová (38) se tím ale zatím výrazně nezabývá.

"Netrpím žádnými komplexy, abych musela být na jevišti pokaždé, a nutně hrát premiéry. Natálka je úžasná, je strašně šikovná, je to strašně talentované stvoření a strašně moc jí to přeju. Jde jí to a potvrdilo se, že na to má. Nikdo neví, co v takovém záhulu udělá hlas i tělo, a jestli to zvládne i psychicky. Ale je dobrá," řekla nám Míša.

A jak to funguje u Míši, která je o patnáct let starší? Má tělo a hlas stále v plné polní? Nemluvě o vráskách, které už ve tváři má. "Vrásky jsem měla vždycky, protože se hrozně moc směju. Hlas mi snad vydrží ještě hodně dlouho, starám se o něj. No a tělo? Jasně, že už mi není patnáct," smála se.

Právě na tělo jsme se Míši ptali v souvislosti s tím, že od příštího září se bude v GoJa Music Hall opět hrát Fantom opery, kde měla hlavní ženskou roli Christine, která je baletkou. A fyzický výkon je v představení opravdu náročný.

"Cítím se dobře, když Fantom opery skončil, nevykašlala jsem se na pohyb, i když balet to zrovna nebyl. Předpokládám ale, že pokud bych měla, a to chci, znova Christine hrát, nebude to už tak náročné, jako to bylo při prvním nazkoušení. Tělo si ten pohyb zapamatovalo, tak už by to neměla být taková dřina," věří Míša, která ale stejně jako ostatní bude muset projít doplňovacím konkurzem, který v GoJa Music Hall proběhne od 27. do 29. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám