Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zdají se vám vaše prsa moc malá, moc velká nebo nepevná? Ať je to pravda, nebo jenom váš pocit, věřte, že nic nepomůže prsům tolik jako dobře padnoucí podprsenka. Dokáže doslova zázraky!

Luxus, který si vás podmaní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alespoň jednu luxusní podprsenku, která výrazně vybočuje z běžných modelů, by si měla pořídit každá žena. Okouzlující podprsenka Merlot je zdánlivě jednoduchá, ale opak je pravdou - je mimořádně rafinovaná. Vrchní vrstva je z jemňoučké síťoviny, tvarované košíčky bez klasických kostic ukrývají neuvěřitelně efektní Push-Up vycpávky. Podprsenku oceníte i s odepnutými ramínky. Rozšiřují se tak možnosti jejího použití.

Doplní objem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud k vám byla příroda skoupá a vy byste si přála mít „nahoře“ o trochu víc, pomoc je jednoduchá. Zázrak jménem Push-Up sice vymyslel muž, slouží ale hlavně ženám. Dobrá Push-Up podprsenka dovede zvednout nejen ňadra, ale i sebevědomí. Model DIM T-Shirt double Push-Up s hladkými košíčky umí prsa opticky zvětšit až o dvě velikosti. To není zrovna málo, že?

Vytvoří extra dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže máte ráda krajkové podprsenky, určitě vás osloví vyztužená podprsenka Anette. Krajka dokonale rámuje dekolt, a tak mohou vyniknout „jablíčka“, která tahle podprsenka vykouzlí z vašich prsou. Klasické kostice se postarají o to, aby ňadra pěkně držela, a košíčky je vytvarují do neodolatelného tvaru.

Pro neuvěřitelné pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte absolutně pohodlnou podprsenku? Pak zvolte model Havana. Obzvlášť máte-li velká prsa. Je vyztužená klasickými kosticemi a košíčky má ušité z kvalitního dvojitého mikrovlákna – jejich vnitřní části jsou ale podšité příjemnou bavlnou. Ňadra se díky podprsence správně usadí a jejich váha rozloží. Zažijete tak naprostý celodenní komfort.

Pozvedne a zakulatí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže je vaše poprsí povadlejší, vyberte si podprsenku s vyšším středem. Když ňadro uložíte do košíčku, vložte ruku do jeho horní části a „nahrňte“ jej směrem ke středu. Máte-li tento typ prsou, vyhýbejte se podprsenkám s příliš nízkým středem. Ideální pro vás bude podprsenka Angela z limitované edice. Ta má navíc košíček ve střihu do tvaru písmene T, který prsa krásně zakulacuje. Jak správně oblékat podprsenku, vám nejlépe ukáže video na stránkách Astratex.cz.

Další články

Načítám