Hlavní obsah
Článek

Mimomanželské románky většinou končí nejen zlomeným srdcem, pokud jsou tedy odhaleny, ale mohou vést u muže také ke zlomení penisu. Podle studie z Marylandu totiž k fraktuře ztopořeného pyje dochází skutečně nejčastěji při mimomanželském sexu.

Penis člověka – na rozdíl od většiny savců – kost neobsahuje. Pokud je ale silně ztopořený a je na něj vyvinut neúměrný tlak, může se zlomit. Dojde při tom k roztržení topořivých těles. Zranění je to velmi bolestivé a může skončit i poruchou erekce.

Urolog Andrew Kramer z University of Maryland zjistil, že naprostá většina pacientů s frakturou penisu se zranila při mimomanželském sexu. A vztah je poměrně logický. Muži při mimomanželském sexu většinou souloží na netradičních místech, občas ve spěchu a zkoušejí velmi netradiční polohy a praktiky.

„Všechny tyto faktory dohromady skutečně zvyšují výrazně riziko fraktury penisu,“ tvrdí doktor Kramer s tím, že k fraktuře penisu však u jeho pacientů došlo také při klasické poloze v posteli ložnice s manželkou. Byla jich ale menšina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám