Hlavní obsah
Článek

Poté, co se producent Harvey Weinstein stal vyvrhelem kvůli oplzlému chování k ženám, se v Hollywoodu prolomilo tabu. Oběti se už nebojí mluvit o praktikách, které odnepaměti provázejí svět šoubyznysu.

Sexuální obtěžování samozřejmě není limitováno orientací. Nevhodné návrhy mají i muži, kteří dávají přednost stejnému pohlaví. Své zkušenosti už popsal herec Kevin Sarbo, jemuž měl slávu za společné intimnosti nabídnout návrhář Gianni Versace. Dalším obviněným je oscarový herec Kevin Spacey.

Hvězda filmu Americká krása a seriálu Domek z karet prý měla tendence svádět kolegu Anthonyho Rappa v době, kdy mu bylo pouhých 14 let. Tehdy šestadvacetiletý Spacey jej pozval do svého domu na párty, kde nakonec zůstali sami dva.

„Vzal mě do náruče jako ženich nevěstu. Když jsem projevil nezájem, lehl si na mě a pokusil se mě svést,“ řekl Rapp pro BuzzFeed News.

Spacey okamžitě zareagoval na svém Twitteru, kde se poprvé přiznal k tomu, že je gay. „Anthonyho respektuji jako herce. Popravdě si nepamatuji, co se tenkrát odehrálo, bylo to před 30 lety. Pokud jsem se zachoval tak, jak popisuje, dlužím mu obrovskou omluvu za své jednání v opilosti,“ sypal si Kevin Spacey popel na hlavu. Držitel dvou Oscarů dále přiznal, že měl v minulosti vztahy s muži i ženami. Nakonec přijal svou homosexualitu a netají, že je gay.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám