Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka anglického fotbalisty Wayna Rooneyho (32) Coleen, (31) si užívá prosluněnou pohodu na Barbadosu.

Televizní moderátorka a cvičitelka porodí bývalé hvězdě Manchesteru United a současnému hráči Evertonu už čtvrtého potomka. Ještě než se děťátko narodí, relaxuje s rodinkou v Karibiku a připravuje se na další zápřah s malým dítětem.

Fotografové televizní hvězdičku zvěčnili, jak se na jachtě opaluje ve dvoudílných plavkách. Těhotenské bříško už jí pěkně roste a Wayne Rooney se tak může těšit na to, až se z něj stane už čtyřnásobný táta.

Manželství obletovaných britských celebrit se přitom ještě nedávno otřásalo v základech. Známý průšvihář Rooney skončil na policii poté, co byl přistižen opilý za volantem po boku neznámé dívky.

Coleen vyhrožovala rozvodem, ale nakonec se uklidnila a raději se s manželem usmířila. Na radikální rozhodnutí přeci jen se čtvrtým potomkem na cestě neměla sílu.

Rooney naopak své manželce vyčítal, že příliš často jezdí na dovolené, a proto hledá povyražení jinde. Z toho si ale Coleen ponaučení nevzala a vesele odletěla na Barbados. Tentokrát ale i s dětmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám