Hlavní obsah
Článek

Většinou se říká, že zpěváci nejradši zpívají o něčem, co vychází přímo z jejich života nebo aspoň povahy. Kdyby třeba milovník přírody vrkal o úžasném ničení planety, asi by mu to nešlo přes pysky. Jinak to má ale tenhle týpek, kterým doteď část šoubyznysu opovrhuje, byť jiná ho zase vynáší do nebes. Rozhodl se, že vytvoří písničku o něčem, co se mu z duše protiví!

Řeč je o Jarkovi Šimkovi (50), který nedávno křtil aspiranta na novou hymnu nevěst, song Svatební. Přesněji videoklip k písničce. Přitom je oficiálně single a ženu byste po jeho boku hledali asi jen ve chvíli, kdyby ho zdravotní sestřička vedla v nemocnici na ošetření.

„Je to paradox, ale nejsem svatební typ a nemyslím si, že bych do budoucna vůbec uvažoval o tom, že bych se ženil. Ale svatba mi u jiných připadá jako hezký akt. Každá holka by se ráda viděla v bílém a chtěla se vdávat, tak jsem to udělal pro ně. Sám ale pro svatby moc nejsem, a když už, tak ne pro rychlé,“ řekl Super.cz Šimek.

Tomu klip křtila třeba Ivanka Devátá nebo Simona Stašová (69). Zrovna ta o něm mluvila v neuvěřitelných superlativech.

„Simona u mě natáčela spoty pro knihkupectví. Ptala se mě, co dělám, tak jsem jí pustil Svatební. Poslouchala to omráčeně a pak řekla, že nechápe, proč to nikdo neslyší. U písničky plakala. A hned mi slíbila, že mi videoklip přijde pokřtít,“ pochlubil se Jarek.

Toho někteří lidé v šoubyznysu považují za snaživého, jinak nad ním část z nich ohrnuje nos.

„Vím to. Ale mění se to. Neslo se o mně, že nic neumím a že jsem to měl vždy postavené spíš na nějakých mediálních věcech z dřívějška. Teď ukazuju spíš práci,“ dodal pracovitý zpěvák a skladatel, který nám nedávno přiznal i pravdu o lesku a bídě převážně chudého českého šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám