Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Velký poprask vyvolalo tvrzení herce Jana Skopečka, který redaktoru Super.cz řekl, že přišel o své státní vyznamenání. „Nemůžu ho najít,“ tvrdil nám. Naštěstí už je na světě.

„Nemohu ho najít. Nějací dva pacienti mi řekli, že mi ho odnesou do pokoje, ale nikde není. Konec,“ postěžoval si smutně muž, který již pár let žije v domově pro seniory.

Hudebník David Laštovka, který herce doprovázel na předávání vyznamenání, to ale vidí trochu jinak. „Pana Skopečka jsem po vyčerpávajícím dni ukládal a vyznamenání mu dával na stůl. Asi byl unavený a jen ho přehlédl. Hůř vidí a přece jen už je pokročilejšího věku. Už ho ale má,“ řekl nám Laštovka, pro jehož revival skupinu Kroky Michala Davida Skopeček skládá texty a tak se stali blízkými přáteli. Podle něj spolu byli i na rautu, o němž herec tvrdil, že se ho nezúčastnil. „Moc mu chutnaly řízečky a povídal si třeba s panem Troškou,“ dodal Laštovka.

Super.cz se také ozvala jakási paní údajně ze zařízení, které se o Jana Skopečka stará s tím, že vyznamenání je na světě. K tomu jako důkaz také přiložila fotku. Navíc prakticky uvedla, že slova herce (přestože není nesvéprávný) je nutné vždy vzhledem k jeho vyššímu věku ověřovat.

Reklama

Další články

Načítám