Hlavní obsah
Článek

Hudební magnát Simon Cowell (58), divákům známý spíš jako drsný porotce britského X Factoru a America's Got Talent či Britain's Got Talent (u nás je soutěž známá jako SuperStar), v sobotu nečekaně podstoupil důkladné vyšetření mozku. V nemocnici byl od pátečního rána, kdy ho našli jeho bodyguardi v bezvědomí ležet u něj doma pod schody.

Jeho přítelkyni Lauren Silvermannovou zastihla zpráva o Cowellově nehodě v New Yorku, když byla navštívit syna Adama. Okamžitě se rozhodla pro návrat do Londýna.

V době této nehody byl ale s otcem doma jejich malý syn Simon. Naštěstí si ničeho nevšiml a ve chvíli, kdy v domě zasahovala záchranka, byl už naštěstí s chůvou.

K nehodě mělo dojít krátce poté, co se Cowell chystal do kuchyně. Po probuzení se totiž údajně cítil malátný a slabý. Proto se vydal ohřát si trochu mléka, což mu prý v podobných případech dělá dobře. Včera už pro něj ale nedošel.

Ochranka naštěstí byla v domě a slyšela hluk. Pak už ho jen ostří hoši našli v bezvědomí, poskytli mu první pomoc a zavolali záchranku.

„Cétéčko“, na které v nemocnici do dnešního dne čekal, potvrdilo, že nemá žádné krevní sraženiny, nádory, ani známky případného aneuryzma. Prošel také důkladným vyšetřením krku zad a páteře. Další vážnější zranění ale lékaři vyloučili.

Jestli trpí často nějakou slabostí, Cowell nepotvrdil. Ví se ale o něm, že je silný kuřák a míval problémy s tlakem. „Byl to skutečný šok pro můj systém,“ řekl britskému deníku Sun s tím, že měl otřes mozku.

V sobotu po poledni lékaři Cowella z nemocnice pustili do domácího ošetřování s tím, že dostal přístroj, který monitoruje jeho srdce. Večerní přímý přenos soutěže X Factoru sice ještě nedá, ale diváky ujistil, že se do show rozhodně brzy vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám