Hlavní obsah
Článek

Patří k základním pilířům seriálu, jeho Matěj Jordán častokrát výrazně zasáhl do děje. Brzy ho ale už v Ulici neuvidíte a může se stát, že skončí definitivně! Jakub Štáfek je prý z natáčení tak unavený, že si dává pauzu. Zatím nebo navždy?

O svém záměru informoval na sociálních sítích s tím, že se uzavírá jedna krásná kapitola, dnes se už se ale jeho příspěvek nedá dohledat.

Když jsme po herci chtěli vyjádření, divil se, že ho kontaktujeme v sobotu (jako by snad herci dodržovali pracovní dobu od pondělí do pátku) a že nám na vše odpoví mluvčí Novy.

Ta se snaží zprávy o definitivním konci mírnit.

„Jakub Štáfek působí v seriálu Ulice od svých čtrnácti let. Málokdo si umí představit náročnost natáčení denního seriálu nepřetržitě po dobu třinácti let. Jakubovo přání dát si pauzu proto bylo pochopitelné. Jeho postavu Matěje Jordána nicméně v nejbližších měsících ještě čeká mnoho zajímavých situací, dramatických scén, nelehkých rozhodnutí, ale i humorných momentů,“ uvedla pro Super.cz PR koordinátorka seriálu Ulice Kateřina Kotalová. Seriál se totiž točí zhruba s dvouměsíčním předstihem, takže Jakub z obrazovek v této roli zmizí patrně až v příštím roce.

Jestli opravdu půjde jen o pauzu, nebo se Jakub už nevrátí, to ukáže až čas. V současnosti působí s úspěchem v krimi seriálu Specialisté a poslední rok se ještě víc proslavil i coby fotbalista narkoman a alkoholik Lavi v internetové sérii Vyšehrad.

Reklama

Další články

Načítám