Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová rozhodně neprocházela přísnou katolickou výchovou. Jinak by totiž asi měla trochu více studu v krvi a neukazovala by tak často své přednosti. Super.cz zpívající blondýnu načapal v bahenní koupeli, při které jí ňadra takřka vypadla z horního dílu plavek!

Martina byla jednou z hlavních hvězd víkendového zábavného odpoledne sdružení APLA, které pomáhá lidem s autismem. A do disciplín, jako bylo vodění psa přes překážky, štafeta na běžkách v suché trávě či sbírání míčků schovaných v bahně, se pustila po hlavě. Není proto divu, že když došlo na nejšpinavější disciplínu, svlékla si raději i tričko, aby si ho neumazala. A vystavila všem přítomným mužům na odiv své přednosti. Pozorně si prohlédněte fotogalerii.

Martinu vůbec baví aktivity, při kterých se hýbe.  "Hrozně mě chytnul beach volejbal. Celé léto jsem prakticky strávila na hřišti," přiznala blonďatá účastnice soutěže X Factor. Dalšími soutěžícími charitativního turnaje v pražském parku Ladronka byli z řad celebrit travesty bavička Naděžda Krupská, kouzelník z první řady Česko Slovensko má talent Radek Bakalář a moderátor Prima COOL Roman Buťa. Akci, která měla pomoci lidem porozumět autismus a autistům porozumět světu, uváděl populární moderátor Míra Hejda.

Reklama

Další články

Načítám