Hlavní obsah
Článek

Šestice praktických žen z Bavorska povznesla erotický kalendář na novu úroveň. Tohle totiž nejsou žádné naivky pózující v krajkovém prádle, ale farmářky, jimž nesmrdí pořádná práce na hospodářství.

Rok 2018 může zpříjemnit kolekce fotografií, na nichž jsou odvážné Němky zachyceny ve spodním prádle či s odhalenými ňadry. Nejde však o žádné laciné snímky, jichž jsou plné pánské magazíny po celém světě, ale o originální počin. Tyto modelky totiž netráví celé dny v obchodech a kosmetických salónech. Umí řídit traktor, postarají se o dobytek a zastoupí i instalatéra.

„Kalendář pro příští rok zachycuje všední realitu moderního zemědělství,“ poznamenal Richard Goetz z Bavorského sdružení mladých farmářů. O focení mělo zájem přes 150 žen se zkušenostmi s obhospodařováním německých polností. Do finálního výběru jich postoupilo jen šest.

Snímky obnažených farmářek vznikly na 200 let staré usedlosti v německém Wernersreuthu. „Všechny fotky jsou naprosto dokonalé,“ láká ke koupi kalendáře sedmadvacetiletá Marina, která dokonale ztělesňuje ideu tohoto projektu. Nejenže je sexy, ale zároveň má titul ze zemědělské vysoké školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám