Hlavní obsah
Článek

Cesta ke slávě vedla v Hollywoodu přes ložnice vlivných mužů už od dob němého filmu. Letos ovšem v tomto tiše tolerovaném pravidlu došlo k přelomu a oběti sexuálního obtěžování se přestaly bát o svých zkušenostech mluvit.

Za největší monstrum je v současné době v USA považován producent Harvey Weinstein. Roky zneužíval slabost žen, které se pokoušely prorazit v Hollywoodu. S jídlem ovšem rostla chuť a Weinstein si troufl i na zavedené hvězdy. Jeho choutky se mu ale nakonec vymstily a v Hollywoodu je naprosto nežádoucí osobou.

Sexuální obtěžování se však netýká jen žen. Své zkušenosti s ním má i herec Kevin Sorbo (59). V televizní show Adama Carolla dokonce přímo označil muže, který mu sliboval úspěšnou kariéru v modelingu, ale za spolupráci si chtěl vybrat svou daň. Byl jím návrhář Gianni Versace.

Slavný homosexuál měl o Kevina zájem navzdory tomu, že herec o muže nejevil zájem. Představitel seriálového Herkula se přemluvit nenechal a s Versacem, který byl v roce 1997 zavražděn, nikdy nespolupracoval.

„Jeho nabídku jsem nepřijal. Nepřistoupil jsem na pravidla této hry, která je v Hollywoodu naprosto běžná. Tohle mě nikdy nezajímalo,“ řekl Kevin Sorbo.

Reklama

Další články

Načítám