Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo si v posledních týdnech otevřel jednu ze známých českých stránek, na kterých jsou inzeráty escort společnic, nestačil se divit. Skoro ze všech totiž na české muže vyskakovala nabídka intimních hrátek od modelky Vlaďky Erbové (42) i s jejím skutečným telefonním číslem. „Strašně mi to zasáhlo do života, měla jsem strašně oplzlých telefonátů a dotklo se to i mých dětí,“ řekla Super.cz nešťastná Vlaďka.

„Zjistila jsem to v době, kdy jsem několik týdnů řešila svůj zdravotní stav. Nemohla jsem se hnout, záda mě absolutně vyřadila z provozu. Když jsem přišla jednou z nemocnice, kde jsem byla na kapačkách, a zdřímla si, po probuzení jsem našla čtyřicet zmeškaných hovorů a dvacet esemesek. A pak se to ještě stupňovalo. Chodily mi různé oplzlosti, fotky intimních partií pánů a podobně. Někteří pochopili, že mě někdo zneužil, jiným to ale bylo jedno a posílali mi sprosťárny dál. Zasáhlo mi to silně do života. Musela jsem si třeba ty šílené fotky od mužů nechávat v telefonu jako důkaz pro policii, ale bohužel na ně narazil i pětiletý syn. A také jedenáctileté Viktorce jsem musela vysvětlovat, co se děje,“ řekla Super.cz Vlaďka.

Ta podala i trestní oznámení, kterým se prý intenzivně zabývají kriminalisté. „Pevně doufám, že pachatele vypátrají. Ukázalo se, že někdo na mé diskreditaci pracoval v kuse několik týdnů. Dokonce do toho dával i peníze, zaplatil inzeráty, aby vyšly. Musí to být někdo, kdo mě zná, moje číslo není úplně veřejné,“ myslí si modelka.

„Kvůli práci jsem musela zvedat všechny hovory a ty ohledně podvodných inzerátů byly opravdu strašné. Někteří muži byli tak sprostí a neodbytní, že už musel zasáhnout i můj partner. Brzy se to dozvěděli i mí rodiče, protože lidé se samozřejmě pohoršovali nad tím, co podle těch inzerátů dělám, a posílali jim to. S erotickým průmyslem jsem ale skutečně nikdy zkušenost neměla a ani nikdy mít nebudu. Teď jen pevně doufám, že už ty telefonáty skončí, protože už takhle jsem musela vyhledat odbornou pomoc. Kdyby to pokračovalo, asi se z toho zblázním. Nikdo si nedokáže představit, jak je to pro ženu ponižující, když ji někdo považuje za prostitutku a úplně cizí muži jí volají věci, které by lidé sotva řešili i se svými partnery,“ dodala Vlaďka.

Reklama

Další články

Načítám