Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Duet Zvonky štěstí s Karlem Gottem (†80) z roku 1984 katapultoval Daru Rolins (51) do hvězdných výšin popularity u nás i v zahraničí. Vždy je velkým svátkem, když mistr a popová diva tuto píseň zařazenou mezi české národní stříbro zařadí. My už s určitostí víme, že se k této příležitosti schyluje. Obě hudební legendy totiž vystoupí 24. února v rámci pátého ročníku Česko-Slovenského plesu.

Pro Daru Rolins je vždy svátkem, když může vystoupit s mistrem Karlem Gottem. „Samozřejmě, že se na Káju moc těším. Po dlouhé době, a mluvím opravdu o letech, teď máme na sebe dost štěstí. Jen nedávno jsme spolu zpívali na jedné židovské svatbě, předtím jsme spolu vystupovali na slavnostním otevření Karaoke muzea v Hatích, tentokrát to bude Česko-Slovenský ples. A zazní i slavné Zvonky. Ty jsme takhle spolu na jevišti zpívali asi před sto lety,” potvrdila nám naši informaci Dara a jedním dechem se zvonivým smíchem v hlase dodala: „Jelikož jsme tuhle písničku slyšeli z rádia a spolu zpívali asi miliónkrát, opravdu se nebojím, že by nám třeba vypadl text.”

Získali jsme zatím tajné informace z programu opulentní společenské události a zjistili jsme, že dvojice zapěje legendární duet poté, co Karel Gott převezme šek ve prospěch nadace, kterou podporuje.

Nejvýznamnější společný ples obou krajin, kterým bude provázet československá dvojice ve složení Zorka Hejdová a Matej Sajfa Cifra, bude tentokrát výjimečnější než kdykoliv v minulosti – jeho program je totiž věnován stému výročí od založení Československé republiky. Akce se bude konat již tradičně symbolicky v historické budově pražského Obecního domu, kde byl před 99 lety oficiálně vyhlášen společný stát Čechů a Slováků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám