Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sychravé počasí vám dělá starosti, trávíte nekonečné hodiny v práci a Vánoce jsou ještě daleko? A co představa teplého slunce, nekonečného moře a odpočinku na pláži? Pokud jste se u druhé otázky usmáli a zasnili, pravděpodobně byste měli popřemýšlet o předvánoční dovolené.

Za teplým mořem do Egypta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I na podzim je v zemi pyramid teplo, moře je vyhřáté na pětadvacet stupňů a teplota vzduchu může vystoupat až na třicet. Nepříjemné plískanice tak vyměníte za opálenou pokožku a čisté moře s korálovými útesy, ke kterým bude radost se potápět. Odborníci z portálu dovolena.cz doporučují letoviska Hurghada, Marsa Alam nebo Sharm El Sheikh. Všude vám nabídnou skvělé all inclusive služby za dostupné ceny. Pro ty, kdo nechtějí jen lenošit, je dovolená na podzim v Egyptě ideální příležitostí, jak se dostat k posvátným chrámům i proslulým pyramidám bez návalu turistů. Uvidíte, až se z této dovolené vrátíte, nerozhodí vás ani ten největší liják.

Konečně do Dubaje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spojené arabské emiráty jsou hitem posledních let a příhodnější čas než ten předvánoční pro jejich návštěvu nenajdete. Tamní teploty jsou nejlepší právě v tomto období – dosahují zhruba třiceti stupňů, takže si můžete užívat dokonale čistých pláží, plavání v moři i celodenních nákupů bez obav z úmorného vedra. Poté, co pořídíte všechny vánoční dárky, nevynechejte večerní party v některém z mrakodrapů. Fotky z téhle dovolené rozhodně vzbudí poprask na vašich sociálních sítích, luxusní Dubaj je zkrátka správná volba ve všech ohledech. A jestli si chcete udělat skvělou dovolenou ve stylu kamarádek ze Sexu ve městě, zavítejte do Abu Dhabi!

Příjemné Kanárské ostrovy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kanárským ostrovům se přezdívá ostrovy věčného jara, i v listopadu tady totiž zažijete počasí jako u nás na konci května. To je ideální třeba pro přečtení oblíbené knihy, kdy vám bude dělat zvukovou kulisu šumění moře, nebo pro výlet do národního parku Tenerife, kde objevíte přírodní krásy španělských hor i lesů. Pochutnejte si na lahodné kuchyni – především rybách – a sladkém víně Malvaz. Dovolená na Kanárských ostrovech zpomalí vaše tempo a předvánoční shon se rázem promění v odpočinek. Rezervujte si svůj termín už teď na dovolena.cz.

Exotika za humny na Kapverdách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kapverdy jsou jednou z nejslunnějších oblastí na světě a jsou takovým „Karibikem za humny“. Najdete na nich pláže s bílým pískem a průzračně čistým mořem, bohatý podmořský svět i skvělé vlny, které z ostrova dělají jednu z nejlepších lokalit pro surfování. Příjemným bonusem je pak to, že jsou jen šest hodin letu a nepotřebujete k jejich návštěvě žádná speciální očkování. Navíc nejsou přeplněné turisty, což pro podzimní termíny platí dvojnásob. Prodejci zájezdů z portálu dovolena.cz vám doporučují výběr hotelu ve středisku Santa Maria, v němž jsou dostupné bary, restaurace a diskotéky, ale i turistické atrakce, jako třeba potápění a rybaření. Zkrátka vše, co potřebujete k relaxaci.

Ománské dobrodružství

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli vás láká něco méně tradičního a rádi vyrážíte za dobrodružstvím, zkuste turisty dosud málo probádaný Omán. Orientální země vás překvapí svou rozmanitostí – luxusní rezorty a pláže, ale i kulturní bohatství a moderní služby jsou jen zlomkem toho, co potěší vašeho cestovatelského ducha. Výdobytky civilizace totiž hravě doplní přírodní krásy – vysoké hory, písečné duny, oázy, palmové háje…a jejich obyvatelé – velbloudi, želvy, delfíni nebo velryby. Tak si nadělte předčasný vánoční dárek a vydejte se prozkoumat novou zemi a její kulturu, pohostinní domorodci vám ji rádi představí.

Další články

Načítám