Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Parmová má teď na Primě kvůli mateřské dovolené s malou Emily pauzu, už se ale vrhá zpět do práce. A má za sebou první moderování. Doprovod jí na veletrhu hodinek dělal snoubenec Pavel i s dcerkou Emily.

"Tohle byla moje první moderace po porodu, právě tyhle krátké akce se už s mateřstvím dají krásně skloubit, takže jsem byla na skok mezi kojením pracující máma," řekla Super.cz Sandra.

Prozradila i to, že letos ji v Odpoledních zprávách na Primě ještě neuvidíme. Do klasického pracovního režimu bych se ráda vrátila v řádu několika měsíců. Podle posledních informací by to mělo být zkraje příštího roku,“ plánovala Sandra.

Hodinkám na veletrhu nemohla odolat. Jedny si proto vyzkoušela. "Mám na sobě hodinky za téměř sedm miliónů korun. Není to něco, po čem bych v životě toužila, ale byl to vzrušující pocit, když ti je dávají na ruku v rukavičkách,“ dodala Parmová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám