Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ellen Lenská už nemusela být mezi námi a z jejích třech potomků mohli být sirotci. Ve svých devětatřiceti letech prodělala mrtvici. Zachránil ji její přítel. "Kdyby nezavolal sanitku a já usnula, mohla jsem být mrtvá, anebo mít vážné následky," svěřila Super.cz.

"Měla jsem 4 měsíce motání hlavy a celkovou slabost, ale říkala jsem si, že je to tím, že jsem pořád nevyspalá a přepracovaná. Nepřikládala jsem tomu váhu a sváděla to na nízký tlak," vyprávěla nám. Pak to ale přišlo.

"Minulý pátek mi začala mrtvět půlka těla a necítila jsem jazyk. Tak jsem si šla lehnout, do toho jsem dostala šílenou zimnici. Přítele to vylekalo a zavolal sanitku. V nemocnici mi udělali CT a zjistili, že mám údajně prasklou krční tepnu. To se ale neprokázalo. Na magnetické rezonanci v úterý to vyhodnotili jako akutní, ale naštěstí lehkou mozkovou příhodu, která se obešla bez následků," svěřila zpěvačka.

"Už mě pustili domů, jsem sledovaná holterem a 6. listopadu jdu na další vyšetření srdce," dodala. "Kdybych bývala usnula, tak bych prý byla do rána mrtvá, anebo s velmi vážným postižením," upřesnila s tím, že lékaři se divili, že ji mrtvice postihla v tak mladém věku.

"Možná to bylo nahromaděným stresem, taky nemám zrovna ukázkový životní styl. Ale musím říct, že jsem měla pěkně stažený zadek, zvlášť když jsem pomyslela na děti. Málem jsem se rozbrečela při pomyšlení, že už jsem tady nemusela být," přiznala.

Že by si vzala příkaz lékařů, aby teď hlavně odpočívala, k srdci, se ale říct nedá. "Dala jsem si týden, ale pak už musíme s kapelou do studia, abychom dodělali desku. Splnil se mi totiž sen, protože mě oslovil producent z Bostonu Kenny Lewis, který mi zdarma z hrubého mixu desku dodělat. Prý se zamiloval do mého hlasu, když slyšel jednu moji písničku na Yotoube," pochlubila se Ellen, která desku pojmenuje podle písně, která prý naprosto vystihuje její život Míň se vzdávám.

Reklama

Další články

Načítám