Hlavní obsah
Článek

Kelly Family nebyli jediným rodinným projektem, který na hudební scéně zabodoval v posledním desetiletí minulého století. Před 20 lety zněl z rádií po celém světě hit MMMBop, který nazpívali tři bratři Hansonovi.

Sourozenci z americké Oklahomy se stali hudebním fenoménem už jako teenageři. Průlom v jejich kariéře nastal v roce 1997, kdy vydali album Middle of Nowhere. Isaacovi tehdy bylo sedmnáct, Taylorovi čtrnáct a nejmladšímu Zacovi teprve jedenáct. Dnes už jsou ze zpívajících sourozenců třicátníci a zkušení tatínci.

Všichni tři bratři se mohou pochlubit početným potomstvem. Pokud by postavili své děti na jeviště, překonali by, co se počtu týče, i Kelly Family. Isaac (36) má tři děti, Taylor (34) pět a Zac (32) je čtyřnásobným tatínkem. Vzhledem k věku sourozenců populační exploze u Hansonových zřejmě ještě není u konce.

Rodinné trio letos vydává vánoční album Finally It´s Christmas, jímž navazuje na desku Snowed In, která zpříjemnila vánoční svátky před 20 lety. Po dvou dekádách se toho u Hansonových dost změnilo. U vánočního stromečku jich je teď podstatně více.

Reklama

Další články

Načítám