Hlavní obsah
Článek

Novopečený taťka, herec Jakub Prachař (40), se upsal charitativnímu projektu Jsem kým jsem, nechal se kvůli němu nafotit a přitom prohlásil, že to udělal jenom kvůli vlastní image!

Manžel Agáty Prachařové je známý „Jožo vtipkár“, ale jeho odpovědi k účasti na charitě stejně nikdo nečekal.

„Chtěl jsem se v očích veřejnosti zalíbit jako člověk, který podporuje tyto věci, a myslím si, že teď u lidí stoupnu. Jestli mě doteď někdo neměl rád, tak teď určitě všichni pochopili, že mám charitativní cítění. Dělám to hlavně proto, abych se v očích lidí dělal lepším, než jsem,“ prohlásil smrtelně vážně Kuba, který ale všechno samozřejmě myslel v těžké nadsázce. Co měl také na otázku, proč se do charity zapojil, odpovědět? Snad nějaké ohrané klišé?

Jsem kým jsem je charitativní projekt fotografky Barbory Navrátilové Jelínkové a módní návrhářky Michaely Skuhravé, fotky Jakuba a dalších osobností se budou osmého listopadu dražit v jednom z obchodů v pražské Kotvě. Výtěžek půjde na projekty charit, které samy celebrity označí. A deset procent z prodeje podobných triček, které měl při focení na sobě i Prachař, půjde na „psí“ Nadační fond Nejen srdcem.

Jakub se také vyjádřil ke svému hraní a kdo by neznal jeho smysl pro humor, asi by si myslel, že o sobě coby umělci vůbec nemá valné mínění.

„Moje výhoda je, že hraju všechno stejně. Mám takovou jednu postavu, která se akorát v těch různých projektech jinak jmenuje. Hraju v podstatě to samé. Je to jednoduché,“ dušuje se Jakub, podle něhož je ale lepší být zpěvákem, protože tam se aplausu dočkáte už za tři minuty po písničce, zatímco v divadle se musíte lopotit klidně dvě hodiny.

„Jakub je velmi přátelský a inteligentní člověk. Padla řeč o spousta tématech, jako je umění, politika, sport, charita. Mile mě překvapil. Focení bylo srandovní a velmi spontánní. Myslím si, že i pro něj. Tričko mu sedělo a jeho motto na něm je trefné. Vždy může být hůř, lidově řečeno,“ uvedla Skuhravá, zatímco její kolegyně fotografka prohlásila, že větší srandu snad v životě při focení nezažila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám