Hlavní obsah
Článek

Herečka Stanislava Jachnická byla v létě v Londýně, kde si prošla "vetřelcovu stezku" v muzeu Madame Tussaud, takže v pražském domě hrůzy mohla srovnávat. Ale má za sebou i téměř esoterickou zkušenost. Na jiné dovolené, v peruánské Limě, vyfotila ducha.

"Jednoznačně u mne vede pražský dům hrůzy, protože v Londýně jsme vystáli třičtvrtěhodinovou frontu. Dovnitř nás šlo asi patnáct, tak jsem počítala s tím, že to nebude plné napětí. Bylo tam pár zakrvavených končetin, měkká podlaha, bála jsem se jenom jednou, když se ke mně přiblížila slečna se ztuhlým obličejem," vyprávěla nám.

"V životě mám hrůzu spíš z těch normálních věcí, když se bojíte jako matka o děti. Když se mi narodila dcera, měla jsem připravený nouzový plán útěku asi ve třech variantách, když by třeba začal hořet dům. Strach je těžké definovat, je ho několik druhů. Máte strach před premiérou, můžete mít strach o blízké, strach z nemoci, strach být sám večer doma," přemýšlela herečka.

"A pak je tady například strach z duchů, ale to už je na jiné vyprávění. Mám totiž ducha vyfoceného," šokovala nás. A mimo kameru nám dokonce snímek, kde je vyfocený duch na starém obrazu v hotelu Limě, ukázala.

Reklama

Další články

Načítám