Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Tenhle příběh neuslyší ráda asi žádná žena, protože jí může být až příliš povědomý. Plníte si sen o spokojené rodině, práci, která vás baví a kariéře, jež graduje, ale nakonec je všechno jinak! Příběh Kláry vás zasáhne hluboko. Je totiž blízký každé ženě, která se snaží udržet si dokonalou postavu.

Tělo dvacítky a tvář stařeny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patřím k ženám, které jsou pro krásu a obdiv schopné zaprodat vlastní duši. Navíc má práce klade na vzhled dost vysoké nároky. Štíhlá postava je základ, proto jsem se po porodu musela dostat okamžitě do formy. Drastická dieta, náročná péče o syna a rychlý návrat do práce si ale vybraly svou daň. Sice jsem měla postavu jak ve dvaceti, ale námaha se podepsala na mé tváři. Byla šedivá, bez života a kolem očí se objevily vrásky i kruhy. Vypadala jsem snad hůř než moje matka. V práci mě nepoznávali a maskérky si se mnou málem nevěděly rady.

Pleť potřebovala zachránit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Byla jsem na dně z každého pohledu do zrcadla. Zoufale jsem hledala způsob, jak vyřešit napáchané škody na své tváři. Nakonec jsem vyzkoušela bio baobabový olej BigBao, který měl na internetu skvělé recenze. Moc jsem tomu nevěřila, ale co mi zbývalo? Byla jsem ochotná zkusit vše! Nepřála jsem si nic jiného než se ráno probudit a vypadat jako dřív. A on se opravdu stal zázrak! Už po první aplikaci byla pleť jasnější a krásnější. Byla jsem v šoku, jak postupně mizely vrásky i linky a pleť byla hutnější. BigBao teď používám každý den nejen na obličej, ale už i na celé tělo, protože pokožka po něm vypadá naprosto dokonale.

Prořídlé vlasy – kámen úrazu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stres a trápení si vybralo další daň! Z překonaného stresu mi začaly doslova v chomáčích vypadávat vlasy. Smířit se s parukou, slepenou přehazovačkou či příčeskem jsem rozhodně neměla v plánu. Naštěstí mě zachránila kamarádka, která mi prozradila, že užívá silný doplněk stravy Reneval Neo. Vsadila jsem na něj a byla jsem mile překvapená, jak se daly věci do pohybu. Vlasy padaly méně a méně, až jednou padání zcela ustalo. Reneval totiž obsahuje potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin, pivovarských kvasnic a zlatého prosa, které mé zničené vlasy tolik potřebovaly! Reneval Neo dodal mým kadeřím opět život. Reneval Neo nyní v akci se 40 % slevou do 6. 11. 2017!

Konečně zase šťastná…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi tušíte, jak se mi ulevilo, když se všechny problémy vyřešily! Nyní jsem šťastná, protože jsem svůj hloupý hazard nakonec ukočírovala bez následků. Mám vše, co jsem chtěla – pohádkovou postavu, mladistvou pleť, krásné vlasy a milovanou práci, která mě baví a naplňuje. Reneval Neo nyní v akci se 40 % slevou do 6. 11. 2017!

Další články

Načítám