Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je královnou fitness guruů na sociálních sítích, přestože je jí teprve jednadvacet let. Nebo možná právě proto. Mládí a krása letí a Američanka Sommer Ray disponuje obojím a k tomu pevným tělem, jehož fotky, hlavně ty zadních partií, dennodenně sdílí se svými 17 milióny fanoušky na Instagramu.

To už je slušná základna a její členové dávají Ray svými lajky a komentáři vydělat údajně až 26 tisíc dolarů (cca 564 590 Kč) za jeden jediný reklamní post. Samozřejmostí jsou tak příjmy, o nichž si většina jejích vrstevníků může nechat jen zdát.

Instagramový profil Sommer se vyznačuje tím, že na spoustě fotek dominuje její zadek, což je velmi vhodně zvolená část těla, vzhledem k aktuálním trendům. Do kamery jej nastavovala i při posledním natáčení v Malibu.

A pro zajímavost: Ray je aktivní i na YouTube, kde v jednom ze svých videí zmínila, že její matka Shannon má kořeny v Československu.

Reklama

Další články

Načítám