Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotografie postarší americké příležitostné modelky a herečky Angelyne nikdy nezůstanou bez odezvy. Někdo se neubrání smíchu, druhému je jí spíš líto, ale nejspíš nikdo neřekne, že je tato žena krásná blondýnka s bujnými vnadami a ztělesněním panenky Barbie. O tom je přesvědčená pouze samotná Angelyne.

Tuto tajemnou ženu, o níž se pořádně neví, čím se vlastně živí a jak se proslavila, ani kolik je jí let, však znají téměř všichni obyvatelé Los Angeles. Jelikož pokaždé, když Angelyne vyrazí ven, je nepřehlédnutelná. Svými platinově blond kadeřemi, zmalovaným obličejem, dmoucím se dekoltem, nevkusným oděvem a hlavně sytě růžovou barvou září do daleka.

V pondělí si například vyrazila obstarat nějaké nové bláznivé kousky do svého šatníku a v šatech vzoru káro s růžovým deštníkem se proháněla po známé kalifornské třídě Hollywood Boulevard. V září se zase skláněla nad kufrem svého růžového Chevroletu Corvette a z obrovského výstřihu jí málem vypadla ňadra. Koncem srpna byla ještě k vidění, jak se prochází po ulici Rite Aid v příšerných červených minišatech, které podivně zkombinovala s kotníčkovými kozačkami bez podpatku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám