Hlavní obsah
Článek

Na slavnostní premiéře u muzikálové konkurence jsme potkali Laco Hudce Šubrta, jehož známe hlavně jako homosexuálního upíra Herberta z Plesu upírů, uváděného v GoJa Music Hall v produkci Františka Janečka (79). Překvapil nás svým doprovodem. Jeho registrovaný partner Pavel tenhle mladý fešák rozhodně nebyl. Že by zálety?

"Ne, s Pavlem jsme pořád spolu, ale bohužel je ve Vídni, tak mě nemohl doprovodit. A tenhle nový vztah je pouze pracovní," uvedl na pravou míru Laco. S youtuberem Dominikem Portem, jehož vtipná videa mají na internetu statisícová zhlédnutí, bude dělat limitovanou edici jeho značky, kdy šije například kabelky ze starých džínů.

Dominik Laca sám oslovil. "Dělám mainstreamová zábavná videa, ale pomalu chci změnit cílovku a přesedlat na věkovou kategorii dvacet plus. Skeče budu dělat dál, ale ze života, mezilidských vztahů, chci koncept víc přizpůsobit dospělému publiku," upřesnil své zaměření Dominik s tím, že se ale nemáme těšit na videa zrovna z Lacova života.

Ti dva se poprvé před publikem setkají v prosinci na Dominikově live show a zároveň spolu budou pracovat na nové kolekci. A třeba jednou, až Dominika přestane bavit společenský oblek, v němž jsme ho na premiéře potkali, ušije mu z něj Laco třeba lacláče.

Reklama

Další články

Načítám