Hlavní obsah
Článek

Oddělení sladkostí bývalo pro Charmaine Brooks (34) tou nejoblíbenější částí supermarketu. Při každé návštěvě naložila nákupní vozík čokoládovými tyčinkami, které záhy spořádala a vyrazila doplnit zásoby.

Dvojnásobná matka z britského Southamptonu za rok spořádala přes pět tisíc sladkostí, což vychází na 14 čokolád denně. Extrémní nálož cukru a tuku se samozřejmě projevila na její postavě. Charmaine nakynula na 120 kil. I když věděla, co je příčinou její obezity, čokoláda pro ni byla velkým pokušením.

„Nemůžu uvěřit tomu, kolik jsem toho spořádala. Bylo pro mě opravdu těžké přestat. Jsem ráda, že se mi to nakonec podařilo,“ řekla bývalá macanda, jíž se podařilo zhubnout na polovinu původní váhy. Dieta navíc dost prospěla rodinnému rozpočtu. Čokoláda totiž Charmaine ročně vyšla na 86 tisíc korun.

S ušetřenou sumou se dá naložit podstatně lépe. Žena, která zvítězila nad obezitou, teď místo sladkostí nakupuje především čerstvé ovoce a zeleninu. „Kdykoliv dostanu chuť na čokoládu, podívám se na svoje starší fotky a hned mě to přejde. Už nikdy nechci vypadat jako dřív!“ tvrdí Charmaine, z níž se po změně jídelníčku stala atraktivní žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám