Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od července, kdy se rozešel s tanečnicí Veronikou Lálovou, je moderátor Počasí na Nově, bratr missky z děcáku Veroniky Kašákové Karel, single. Že si žádnou novou holku nenašel, nám Karel Kašák svěřil v pražském domě hrůzy, kde se rozpovídal i o tom, kdy v životě zažíval největší strach.

"V dětském domově to určitě nebylo, protože díky tomu domovu jsme teď oba se sestrou tam, kde jsme. Děsivější asi bylo to dětství před tím, ale k tomu se nechci vracet. Co by se pak mohlo zdát děsivé, jako třeba zážitky z cestování v Thajsku, mi přišlo spíš jako dobrodružství. Třeba nám hořel vlak, kterým jsme jeli," vyprávěl.

"Po tom dětství, které jsem prožil, už není čeho se bát. Ten domov byl spíš záchrana a pomoc, abychom se už ničeho nemuseli bát a nic nás neděsilo. Pokud někdo zlobil, tak jsem děti občas srovnal i já, protože jsem byl nejstarší. A Verunka tím, že byla moje sestřička, a i když je o dva roky starší, tak tam patřila taky mezi starší holky, měla tu pozici taky lepší. A v našem dětském domově se ani šikana neděla," míní.

Zeptali jsme se i na vztahy. "Pokud mě potkalo něco špatného, tak si za to stejně můžu sám. Každý je svého štěstí strůjce. Občas má člověk smůlu, ale asi si ji na sebe hodí sám. Musíme si něčím projít, aby nás to posunulo dál. Asi jsem si musel něco vyzkoušet, abych byl sám do budoucna lepším partnerem a věděl, co chci a co potřebuju. Momentálně jsem a chci být sám, chci na sobě pracovat, abych pro tu další partnerku byl lepším chlapem," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám