Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doporučení stylisty, nebo vlastní invence? Hádáme, že odhalená krajka v outfitu sestávajícím z košilových šatů a kabátu je rada profesionála. Vždyť kdo dnes neukazuje podprsenku, jako by nebyl. To je samozřejmě nadsazené, ale trend prádla jakožto plnohodnotného kousku šatníku - nejen prádelníku - nelze ignorovat. Vyhnout se mu je téměř nemožné.

Platí to pro zahraniční šoubyznys, ale i v tom českém není prádlo tajemstvím nositelky, které zůstává za zdmi šatníku. Sexy trend razí třeba Bára Nesvadbová nebo Simona Krainová. Ze zahraničních hvězd mohou jít příkladem sestry z rodu Kardashian - Jenner. I když ty šly ještě dál a prádlo vynechávají i pod průsvitnými tričky... Ale to už je jiné téma.

Na krajkový detail v podobě podprsenky vsadila i šestadvacetiletá australská herečka Elizabeth Debicki, která oblečená neoblečená dorazila na premiéru dokumentu Grace Jones: Bloodlight and Bami v Londýně. Tam také momentálně natáčí životopisné drama Vita and Virginia o vztahu spisovatelek Vity Sackville-West a Virginie Woolf.

Jméno si Debicki ‚udělala‘ na seriálu Noční recepční, v němž si zahrála například s Hughem Lauriem anebo Tomem Hiddlestonem.

Reklama

Další články

Načítám