Hlavní obsah
Článek

Statný herec Kevin Sorbo (53), známý jako představitel hlavního hrdiny z televizního seriálu Herkules, prozradil informaci, kterou doposud tajil. Během natáčení prý překonal sérii mrtvic. Své zdravotní problémy zprvu ignoroval.

Teprve nyní známý Američan popisuje potíže, díky kterým byl jen kousíček od smrti. V roce 1997 pocítil ve svém levém rameni bolest, brnění a pocit chladu. Takové situace se neustále opakovaly. „V té době jsem měl při sobě několik lékařů, ale ti nevěřili, že by mohlo jít o něco vážného,“ píše Kevin ve své autobiografické knize.

Bolesti a nepříjemné stavy nemizely a herec podstoupil angiografické vyšetření, po kterém se dozvěděl, že překonal tři mozkové příhody. Jejich příčina ale zůstala neznámá.

„Měl jsem pocit, jako bych se přes noc změnil z mladého, bezstarostného atleta na někoho, kdo se potřebuje přidržet opěradel nebo pultu při namáhavém pětimetrovém výletu do koupelny. Prošel jsem si dva roky trvajícím peklem, než jsem se opět začal cítit sám sebou. Byl jsem deprimovaný a znechucený,“ prozrazuje Sorbo, který se naposledy objevil například v dramatu Soul Surfer nebo v seriálu Hawaii 5.0.

Reklama

Další články

Načítám