Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kanadská diva se po úmrtí manžela do dalšího vztahu nehrne. Veškerou lásku věnuje svým synům. Kromě šestnáctiletého Reného ji těší sedmiletá dvojčata Nelson a Eddy, jež přivedla na svět ve svých 42 letech.

Potomci Céline Dion (55) a producenta Reného Angélila mají díky svým rodičům o hudební scéně velký přehled. Idolem dvojčat, která v pondělí oslavila sedmé narozeniny, překvapivě není žádná ze současných popových hvězd, ale legendární Michael Jackson (†50).

„Nemůžu uvěřit tomu, že už vám je sedm. Čas neuvěřitelně letí! Všechno nejlepší, moji miláčkové! Jsem hrdá na všechny svoje kluky,“ napsala Céline k fotce s Nelsonem a Eddym, aniž by opomenula jejich staršího bratra.

Dvojčátka sice loni v lednu přišla o tatínka, který v 73 letech podlehl rakovině, ale nedostatkem rodičovské lásky rozhodně netrpí. Zpěvačka s nimi chce trávit co nejvíce času. Na společně fotce Céline a její synové vzdali hold popovému králi, kterého mají očividně ve velké oblibě. Nelson a Eddy dokonce okopírovali jeho šatník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám