Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svou parádní postavu zatím může děkovat dobré genetické výbavě. Svůj režim Tereza Jelínková shrnula do dvou činností, a tím jsou dva tréninky pod dohledem trenéra týdně a hodně spánku. Blonďatá kráska se nebojí přiznat, že velmi často hřeší.

„Já zase tolik necvičím. Snažím se ale jednou dvakrát vyrazit do fitka a hodně spím,” přiznala se kráska, která dost hřeší v jídle, a jedním dechem dodává: „Miluju sladké a mám pocit, že moje tělo žije hlavně ze sladkostí. Vím, že bych se měla polepšit, ale zatím jsem se nepřemluvila.”

Jelínkové se jako jedné z mála českých modelek podařilo prosadit na trhu v USA. Pravidelně se za prací vrací do Los Angeles, kde se vyznává kult těla přece jen více, než u nás. Právě zde odkoukala spoustu nových trendů ve cvičení. „V Kalifornii holky cvičí od rána do večera, tam fungují fitka nonstop a ve dvě hodiny ráno vidíte holku, jak běží na páse. Když jsem si před přehlídkou dala housku, tak se všichni divili, že jím i pečivo. Tam je konkurence velká a těla holek jsou dokonalá,” uvedla Tereza Jelínková, která se bude snažit své nabyté vědomosti rozdávat dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám