Hlavní obsah
Článek

Anna K., Lenka Filipová, David Koller, Honza Kříž, Libor Bouček, Miroslav Donutil a další desítky hostů připravily pro nekorunovaného pátého člena Beatles pořádné překvápko! Když šel Meky Žbirka (†69) v úterý s manželkou a synem do kavárny, nečekal, že místo kafíčka bude objímat jednoho kamaráda a kamarádku za druhým. A těch darů, co dostal!

Meky totiž slavil pětašedesát, proto se rodina domluvila s jeho spolupracovníky a uspořádala mu dokonale utajené mecheche. I novináři dostali příkaz, aby se „necourali“ a přišli tak, aby konspiraci nezkazili.

„Mělo to být pro Mekyho překvapení a také bylo. Vytáhla jsem ho jen tak na kávu do jedné z pražských restaurací, přičemž uvnitř již čekali jeho příznivci a kamarádi,“ pochlubila se dokonalým utajením jeho žena.

„Jsem sice ve stavu nemocných, ale popřát Mekymu jsem musela. To jsem nemohla vynechat,“ vysvětlila třeba taková Anna K, která oslavenci gratulovala mezi prvními.

Od agentury, jež mu zajišťuje koncerty, pak Miro dostal dort, který ho také dojal. Připomínal totiž jeho blížící se Vánoční Symphonic Tour 2017. Nechyběl ale ani obraz nebo bunda s jeho podobiznou.

„Jsem opravdu dojatý, tohle jsem nečekal,“ říkal chvějícím se hlasem Meky, jenž byl skutečně naměkko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám