Hlavní obsah
Článek

Je to již několik let, co se Martina Kociánová pravidelně objevovala v hlavní zpravodajské relaci na Primě. Během uplynulých let se moderátorka nijak nezměnila a působí stále mladistvě, za čímž stojí nejspíš její neutuchající optimismus. Naposledy jsme ji potkali na křtu kalendáře, který vznikl na popud šperkařky Jitky Kudláčkové, jenž má za cíl vrátit do české přírody motýly. Martině to na této akci velmi slušelo. K transparentní halence zvolila tvídové kalhoty s širokými nohavicemi a vše doplňoval originálně zdobený baret.

Sympatické blondýnce před necelým rokem zrušili její pořad na Českém rozhlase Dvojka, ale z rádia nezmizela. „Věnuju se práci, která čítá moderování a hudbu, a rodině,” říká Kociánová, která v rádiu moderuje profilové rozhovory v pořadu Host do domu a zároveň nadále koncertuje jako operní zpěvačka.

A nestýská se někdejší moderátorce hlavních zpravodajských pořadů na Nově a Primě po televizní kameře? „Stýskalo by se mi určitě, kdyby existoval pořad, ve kterém bych chtěla pracovat,” říká Martina, která dále uvedla, jak by musel vypadat, aby se s ním ztotožnila: „Asi to nejlépe vystihuje pořad, který jsem do loňského roku moderovala v Českém rozhlase, Kupředu do minulosti. Ten teď budu rozjíždět sama na internetu. Plním si sny a dělám věci, které mě baví, těší a které mi připadají smysluplné.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám